BOSHLANG‘ICH SINF YOSHIDAGI BOLALARNING PSIXOLOGIK RIVOJLANISH XUSUSIYATLARI VA KASBIY QIZIQISHLARINING SHAKLLANISHI - Xujaqulov Murodjon Baxtiyor o’g’li; Xaydarova Shoira Toxir qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf yoshidagi bolalarning psixologik rivojlanish xususiyatlari hamda ularning kasbiy qiziqishlari shakllanish jarayoni tahlil qilinadi. Tadqiqotda bolalarning yoshga xos psixologik ehtiyojlari va qiziqishlari kelajakdagi kasb tanlashga ta’sir etuvchi muhim omil sifatida yoritiladi.