RUS VA INGLIZ TILLARIDA SHAXSLARARO UYG’UNLIKNING LINGVISTIK IFODASI - Fazlitdinova Maryam Sharofiddin qizi; Xaydarova Shoira Toxir qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada rus va ingliz tillarida shaxslararo moslikning til orqali ifodalanish usullari tahlil qilinadi. Kundalik muloqotda qo‘llaniladigan lingvistik vositalar va kommunikativ strategiyalar madaniy kontekstda qiyosiy o‘rganiladi. Tadqiqot ma’daniyatlararo muloqotda til birliklarining ijtimoiy ahamiyatini ochib beradi.