MAKTAB O‘QUVCHILARI ORASIDA XULQ-ATVOR OG‘ISHLARI VA ULARNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK YO‘LLARI - Razakova Guzal Xasanovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Mazkur maqolada maktab o‘quvchilari orasida uchraydigan xulq- atvor og‘ishlarining asosiy ko‘rinishlari, ularning kelib chiqish sabablari hamda ushbu muammolarni bartaraf etishda psixologik va pedagogik yondashuvlarning ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, maktab psixologi, sinf rahbari va ota-onalar hamkorligining samarali usullari tahlil qilingan.