MA’NAVIY-AXLOQIY TARBIYAGA OID HADISLARDAN TA’LIM JARAYONIDA FOYDALANISHNING PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA ILMIY TAHLILI - Fayzullayeva Gulnoza Kamolovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Maqolada ma’naviy-axloqiy tarbiyaga oid hadislardan ta’lim jarayonida foydalanishning pedagogik muammo sifatidagi ahamiyati yoritilgan. Tadqiqot natijalari yosh avlodni ma’naviy barkamol etib tarbiyalashda hadislarning pedagogik salohiyatidan samarali foydalanish imkoniyatlarini ochib beradi.