QO’SHMA GAP TURLARINI O’RGANISHDA INTERFAOL METODLARDAN UNUMLI FOYDALANISH - Unarova Dilafruz Аbdimajit qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Ona tili darsligida o’tiladigan qo’shma gaplarni,hamda ularni yasash uchun xizmat qiluvchi vositalarning sintaktik xususiyatlarini o’rgatish va o’qitishga oid metodik tavsiyalar berilgan.