O‘ZBEKISTON QISHLOQ XO‘JALIGI TARMOQLARIDAGI TARKIBIY O‘ZGARISHLAR:MATBUOT VA ILMIY MANBAALAR ASOSIDA TAHLIL (1991–2024 YILLARDA) - Boboyeva Muhayyo Jalilovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA: Mazkur tezisda O‘zbekiston Respublikasida 1991–2024 yillar davomida qishloq xo‘jaligi tarmoqlarida amalga oshirilgan tarkibiy va institutsional islohotlar matbuot hamda ilmiy manbalar asosida kompleks tahlil qilinadi. Tadqiqotning asosiy maqsadi mustaqillik yillarida agrar sohada yuz bergan o‘zgarishlarning bosqichlari, ularning iqtisodiy va ijtimoiy natijalarini aniqlash hamda matbuot materiallarining ushbu jarayonlarni yoritishdagi rolini baholashdan iborat.