MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR TA’LIMINI O‘YIN TEXNOLOGIYALARI ASOSIDA TASHKIL ETISHNING PEDAGOGIK JIHATLARI - Turakulxadjayeva Ma'rifat Jumayevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annatsiya: Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar ta’lim jarayonini o‘yin texnologiyalari asosida tashkil etishning pedagogik jihatlari yoritilgan. O‘yin faoliyatining bolalar rivojlanishidagi ahamiyati, ta’lim jarayonidagi o‘rni hamda o‘yin texnologiyalarining ta’lim samaradorligini oshirishdagi roli tahlil qilingan.