“ILK QADAM” DAVLAT O‘QUV DASTURINING MAKTABGACHA TA’LIMDA SIFATLI TA’LIM-TARBIYANI TA’MINLASHDAGI O‘RNI - Xaydarova Oygul Xukimovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada “Ilk qadam” davlat o‘quv dasturining maktabgacha ta’lim tizimidagi ahamiyati, uning mazmuni va vazifalari, shuningdek, bolalarga sifatli ta’lim-tarbiya berishdagi o‘rni yoritilgan. Dastur asosida kompetensiyaviy yondashuvni joriy etish orqali bolalarning har tomonlama rivojlanishini ta’minlash masalalari tahlil qilingan.