KICHIK BIZNES FAOLIYATINING BARQAROR RIVOJLANISHIGA TA’SIR ETUVCHI IQTISODIY OMILLAR - Jurayeva Mokhinur Akhmadjon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada kichik biznes faoliyatining barqaror rivojlanishiga ta’sir etuvchi asosiy iqtisodiy omillar ilmiy jihatdan tahlil qilinadi. Tadqiqotda kichik biznes subyektlarining bozor sharoitlariga moslashuvi, moliyaviy resurslardan foydalanish imkoniyatlari hamda tadbirkorlik muhitining roli ochib beriladi. Maqolada muallifning mustaqil tahlillari asosida xulosalar shakllantirilib, kichik biznesni rivojlantirishga doir amaliy takliflar ilgari suriladi.