ITALIYA TA’LIM TIZIMI - Akramova Gulzoda; Adilova Manija (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Italiya ta’lim tizimi bosqichma-bosqich yoritilgan: maktabgacha ta’lim, boshlang‘ich maktab, o‘rta maktab, oliy ta’lim va tizimdagi zamonaviy muammolar. Maqola Italiya ta’lim tizimining tuzilishi, fanlar, o‘qitish uslublari va rivojlanish istiqbollarini keng tahlil qiladi.