MEHNAT SHARTNOMASI - Jo'rayev Barkamol Olimjon o'g'li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqolada mamlakatimizda bugungi kunda amalga oshirilayotgan islohotlarni inobatga olgan holda tayyorlangan bo‘lib, unda mehnat shartnomasini tuzish, o‘zgartirish va bekor qilishning nazariy hamda amaliy jihatlari yoritib o‘tilgan