O‘QUVCHI XULQIDAGI SALBIY O‘ZGARISHLARNING OLDINI OLISHDA PEDAGOG XODIMLAR HAMKORLIGINI TO‘G‘RI YO‘LGA QO‘YISH - Topilov Shavkat Abduvoxidovich (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Mazkur maqolada o‘quvchilar xulq-atvorida yuzaga keladigan salbiy o‘zgarishlarning oldini olishda pedagog xodimlar o‘rtasidagi hamkorlikning ahamiyati yoritilgan. Maktab ma’muriyati, sinf rahbari, fan o‘qituvchilari va maktab psixologi o‘rtasidagi uzviy hamkorlik orqali o‘quvchi shaxsini har tomonlama qo‘llab- quvvatlash, muammolarni erta aniqlash va samarali profilaktik ishlarni tashkil etish masalalari tahlil qilingan.