O`QUVCHILARDA O`SMIRLIK DAVRIDA KUZATILADIGAN O`ZGARISHLAR - ABDULLAYEVA XUSNIDA TURG`INALIYEVNA (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oiladagi munosabatlar, bolalar va ota-onalarning o’zaro munosabati bolaning tashqi dunyo bilan munosabatlarini shakllantirish, ota- onalar va bolalar o’rtasidagi asosiy munosabatlar bolaning xarakterini shakllantirishga ta’sir qilishi uning ijtimoiy moslashuvining samaradorligi va muvaffaqiyati haqida bayon etilgan.