TARBIYALANUVCHILARGA TA’LIM BERISHDA TA’LIM SIFATINI OSHIRISH VA JARAYONNI TAKOMILLASHTIRISH - Xojimurotova Yulduz Mirzamuxammad qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Bu maqolada maktabgacha ta’lim tizimida olib borilayotgan o‘zgarishlar, islohotlar va innovatsion yondashuvlar va ta’lin samaradotligini oshirish haqida aytib o‘tilgan. Bundan tashqari ta’limda pedadog tarbiyachi, muallimlarning o‘rni samarali ta’lim tizimi tajribasi haqidagi ma’lumotlar keltirilgan.