MAKTABGACHA TA’LIMDA ZAMONAVIY TA’LIM JARAYONINI TASHKIL ETISHDA DIREKTOR O‘RINBOSARINING ROLI - Mansurova Fazilat Abdurazzoq qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Maqolada ta’lim sifatini boshqatish , maktabgacha ta’limda zamonaviy ta’lim jarayonini tashkil etishda direktor o‘rinbosarining roli haqida ma’lumot berilgan