MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTIDA DIREKTOR O‘RINBOSARI TOMONIDAN OILA VA MAHALLA BIRLIKDA FAOLIYATINI TAKOMILLASHTIRISH - Xusainova Nazokat Satimboyeva (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar ta’lim-tarbiyasida mahalla, oila va maktabgacha ta’lim tashkiloti hamkorligi, maktabgacha ta’lim tashkiloti bilan maktabning o‘zaro hamkorligini tashkil etish quyidagi asosiy prinsiplarga haqida aytib o‘tilgan.