TA’LIM JARAYONINI BOSHQARISH USULLARI - Alimova Oygul Imomaddin qizi; Zoirova Nargiza Umar qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada ta’lim jarayonini boshqarish tushunchasi, uning mohiyati va ta’lim sifatini oshirishdagi ahamiyati keng yoritilgan. Ta’lim jarayonini boshqarishda qo‘llaniladigan asosiy usullar, ularning pedagogik xususiyatlari va samaradorligi tahlil qilingan. Shuningdek, zamonaviy ta’lim sharoitida boshqaruv usullarini takomillashtirish masalalariga alohida e’tibor qaratilgan.