BOLALARNI KASBGA YO‘NALTIRISHGA QARATILGAN MASHG‘ULOTLARNI YANADA SAMARALI TASHKIL ETISH - Karimova Iroda Muhammadovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida tarbiyalanuvchilarni kasbga yo‘naltirishga qaratilgan mashg‘ulotlarni yanada samarali tashkil etish masalalari yoritib berilgan. Xususan, MTT direktor o‘rinbosarining ta’limiy jarayonni rejalashtirish, muvofiqlashtirish va nazorat qilishdagi roli, kasbga yo‘naltiruvchi mashg‘ulotlarni metodik jihatdan takomillashtirish yo‘llari tahlil qilingan.