KESARCHA TUG’RUQ TARIXI, IJOBIY VA SALBIY TARAFLARI - Mutallibova Oyshaxon (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Maqolada bugungi kunda O’zbekiston va boshqa markaziy osiya mamlakatlarida keng tarqalgan “Kesarcha kesish” usuli haqida so’z boradi. Uning yaxshi, yomon tomonlari, ona hamda bolaga patologik, mikrobiologik va immunologik ta’sirlari xususida o’rganilgan natijalar tahlil etiladi.