MAKTABGACHA TA’LIM YOSHDAGI BOLALARDA TAJOVUZKOR XULQNI KORREKSIYALASH USULLARI - NUROVA MAHLIYO SOHIBOVNA (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda tajovuzkor xulq, agressivlik va uni korreksiyalash yo‘llariga e’tibor qaratilgan. Muallif bolalarda agressiyaning kelib chiqish sabablari, kuzatiladigan muammolar, “Agressiya” va “Tajovvuzkorlik” tushunchalari, hamda bu holatlarni korreksiyalash usullari va psixologik maslahat berish haqida qisqacha so‘z yuritadi.