SEN QADRLISAN!!! - XUDOYNAZAROVA ZARINA SUBXONOVNA (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Muallif ushbu maqola orqali hozirgi kunda insonlar orasida ruhiy tushkunlikka tushish xolatlarida ularga hayotda yashash uchun motivatsiya berish tushunchasi xaqida yoritib o`tgan. Maqolada psixologiyada motivatsiya va motivlarni o‘rganish metodlari tahlil etilib, ilmiy va nazariy taklif, tavsiyalar ishlib chiqilgan. Bundan tashqari muallif o`z faoliyatida qo`llagan naytijaviyligi yuqori bo`lgan psixologik treningni xam yoritib o`tgan.