XORAZM TILSHUNOSLIK ILMIY MAKTABI XUSUSIDA - Razzakova Navbahor (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada ilmiy maktab tushunchasi, ilmiy maktablarning shakllanish mezonlari, mamlakatimizda ilmiy maktablar faoliyatiga va ularni rivojlantirishga qaratilgan e’tibor, xususan Xorazm tilshunoslik maktabi shakllanishi va faoliyati haqida so‘z brogan