МАЖБУРИЯТЛАРНИНГ ЛОЗИМ ДАРАЖАДА БАЖАРИЛМАСЛИГИ ДАЪВОНИНГ РАД ЭТИЛИШИГА АСОС БЎЛАДИ. - И.Юсупов; З.Раджабов (TADQIQOTLAR, 2026)
Анноатция: мазкур мақолада мажбуриятларнинг лозим даражада бажарилмаслиги оқибатида келиб чиқадиган ҳуқуқий оқибатлари таҳлил этилган ҳамда мазкур йўналишда суд амалиётиан мисоллар келтирилган.