ESHITISHDA NUQSONI BO‘LGAN BOLALARNING TABIATSHUNOSLIK KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISH TEXNOLOGIYASI - Mamarajabova Z.N; Xolberdiyeva Mamlakat Anvar qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur maqolada eshitishda nuqsoni bo‘lgan bolalar uchun tabiatshunoslik kompetensiyalarini rivojlantirishga qaratilgan samarali texnologiyalar, ta’lim metodlari va innovatsion yondashuvlar haqida so‘z yuritiladi.