IS GAZIDAN ZAHARLANISH- ALOMATLARI, BIRINCHI YORDAM, DAVOLASH VA OLDINI OLISH. - OYGUL RASULOVA NURMAXAMMAD QIZI. (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada is gazidan zaharlanish haqida batafsil maʼlumotlar keltirib oʻtilgan, jumlada is gazidan zaharlangada insonda kuzatiladigan alomatlari, birinchi yordam koʻrsatish, davolash hamda zaharlanishni oldini olish haqida maʼlumotlar keltirilgan.