TURKISTON TARAQQIYPARVAR JADIDLAR FAOLIYATINI O‘RGANISGDA O‘QITISHNING ZAMONAVIY PEDAGOGIK USULLARIDAN FOYDALANISH - Rustamov. U.T (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqolada Turkiston taraqqiyparvar jadidlarining faoliyatini o‘rganishda zamonaviy pedagogik usullardan foydalanishning ahamiyati yoritilgan. Jadidlar merosi orqali o‘quvchilarda mustaqil fikrlash, tanqidiy yondashuv va milliy g‘ururni shakllantirishning samarali yo‘llari tahlil qilinadi. Shuningdek, interfaol metodlar, innovatsion texnologiyalar hamda tarixiy manbalarni integratsiyalash orqali ta’lim samaradorligini oshirish masalalari ko‘rib chiqiladi.