YOSH SPORTCHILARDA MOTIVATSIYANI SHAKLLANTIRISH OMILLARI VA ULARNING SPORT NATIJALARIGA TA’SIRI. - Burxonov Bahodir Hayotovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yosh sportchilarda motivatsiyaning shakllanishi, unga ta’sir qiluvchi asosiy ichki va tashqi omillar, hamda bu omillarning sport natijalariga bo‘lgan ta’siri tahlil qilinadi. Shuningdek, samarali motivatsiya usullarini qo‘llash orqali sportchilarning individual rivojlanishi va musobaqaviy tayyorgarligi darajasini oshirish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.