O‘RXUN-ENASOY BITIKTOSHLARIDA MAKTUB JANRI ELEMENTLARI - Ergasheva Dilshoda Abdusalomovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Maqolada O‘rxun-Enasoy bitiktoshlarida maktub janri elementlarining ifoda etilishi yoritilgan bo ‘lib, bitiktoshlarda maktub janrida qo ‘llaniluvchi mumtoz adabiyotimizdagi badiiy san’atlar bilan hamohang o ‘rinlar ham tadqiq etilgan. Bundan tashqari, bitiktoshning janrini belgilash masalasida bir qancha olimlar tomonidan bildirilgan fikrlar ham bayon etilgan.