“NUTQIDA NUQSONI BOʻLGAN BOLALARNI O’RGANISH VA NUQSONLARNI OLDINI OLISH” - Ilyosjonova Saodat Azimjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada logopediya haqida va uning sohalari logopad bolalarni o’rganish va ularga ta’lim tarbiya berish nuqsonlarni oldini olish va nutq buzulishlarining etiologiyasi va olimlarning fikr va mulohazalarini ko’rib chiqamiz va fikr yuritamiz