ALALIYA NUTQ NUQSONI - Yusufova Xadicha Olimjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada logopediyaga doir boʻlgan alaliya tashxisni kelib chiqish sabablari va turlari haqida fikr yurtamiz.