SANOAT KORXONALARINI BOSHQARISHDA MARKETINGNING O’RNI - Ziyodullayeva Marjona Alisher qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada sanoat korxonalarini boshqarishda marketingning nazariy asoslari, strategik va operativ qaror qabul qilishdagi ahamiyati hamda amaliy qo‘llanilishi keng yoritilgan. Marketingning ishlab chiqarish, moliyaviy, kadrlar va innovatsion boshqaruvdagi o‘rni chuqur tahlil qilinadi. Shuningdek, xorijiy tajribalar hamda O‘zbekistondagi sanoat korxonalarida marketingni rivojlantirish istiqbollari ko‘rib chiqilgan.