OVOZ ILMI (FONETIKA)NING QIROAT ILMI BILAN BOG‘LIQLIGI - Rahmatov Iqboljon Izzatullo o‘g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: maqolada Qur’on tilovati ilmida tovush, uning xususiyatlari, fonetik ahamiyati va bog’liqlik jihatlari keng tahlil qilinadi.