ALLERGIK KASALLIKLAR. - Sodiqova Feruza Abdulazizovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada allergik kasalliklar haqida batafsil maʼlumotlar keltirib oʻtilgan, jumlada allergik kasalliklarda insonda kuzatiladigan o’zgarishlar, allergik kasalliklarning paydo bo‘lishida bir qator omillar muhim rol o‘ynashi genetik moyillik, atrof-muhit sharoiti, oziq-ovqat va dorilarning ta’siri, stress, infektsiyalar va hatto iqlim o‘zgarishlari haqida maʼlumotlar keltirilgan.