TEXNIKUMLARDA FIZIKA FANINI O‘QITISHDA KASBIY YO‘NALTIRILGAN TA’LIM TEXNOLOGIYALARINING SAMARADORLIGI - Boltaboyeva Gulzoda Turg‘inboyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada professional ta’lim tizimida fizika fanini o‘qitishning o‘ziga xos metodikasi, dars jarayonida nazariya va amaliyotning uzviyligini ta’minlash usullari yoritilgan. Shuningdek, bo‘lajak mutaxassislarni tayyorlashda fizik jarayonlarning kasbiy ahamiyati tahlil qilingan.