MEHRLI MAKTAB VA UNING FILIALLARIDA MATEMATIKA FANINING TAKOMILLASHUVI - Xalilov Zuhriddin Abduraxim o‘g’li; Yusupjanova Shaxnoza Mirzatillayevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada gospital ta’limdagi o‘quvchilarni matematika faniga qiziqtirishning samarali metodlari va o‘quvchilarning mantiqiy fikrlash qobiliyatlarini shakllashtirish haqida so‘z boradi.