IJTIMOIY TARMOQLARNING YOSHLAR ONGIGA TAʼSIRI - Xudayberdiyeva Dilafruz Izzatillayevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada ijtimoiy tarmoqlarning yoshlar psixologiyasiga ta’siri, ularning ruhiy holati, xulq-atvori va ijtimoiy munosabatlariga ko‘rsatadigan ijobiy hamda salbiy jihatlari tahlil qilinadi. Zamonaviy axborot makonida yoshlarning o‘zini anglash jarayoni, muloqot madaniyati va shaxs rivojiga ijtimoiy tarmoqlarning ta’siri ilmiy asosda yoritiladi. Shuningdek, ijtimoiy tarmoqlardan oqilona foydalanishning psixologik ahamiyati va profilaktik yondashuvlar ko‘rsatib beriladi.