KIMYO FANI OʻQITISH METODIKASI VA TAʼLIM TEXNOLOGIYASI - Rahmonova Bahriniso Rahimovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Kimyo – tabiatni bilish, insoniyat taraqqiyotini tezlashtirish va hayot sifatini yaxshilashda katta ahamiyatga ega boʻlgan fanlardan biridir. Har bir o‘quvchi kimyo asoslarini o‘rganish orqali nafaqat kimyoviy moddalarning xossasi va reaksiyalari haqida tushunchaga ega bo‘ladi, balki tafakkurini rivojlantirish, muammoli vaziyatlardan to‘g‘ri, mustaqil yechim topishga, tabiiy fanlar sohasida ilmiy dunyoqarashga ega bo‘lishga intiladi. Shu sababli, kimyo fanini samarali o‘qitishda zamonaviy metodika va ta’lim texnologiyalarini joriy etish nihoyatda dolzarb masaladir.