MAKTAB O’QUVCHILARI O’RTASIDA ZO’RAVONLIKNI OLDINI OLISHDA MAKTAB PSIXOLOGINING O`RNI - YAKUBOVA SHEMSHAT KEMALOVNA (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada o‘smirlar orasida zo‘ravonlikning (bulling) salbiy oqibatlari tadqiq qilingan bo’lib, zo’ravonlikning har xil turlarini, kimlar ishtirok etishi ehtimoli ko’proq, shuningdek, ularning qanchalik keng tarqalganligi va ruhiy ta’siri o’rganilgan.