O’QITUVCHILARDA SURUNKALI CHARCHOQ VA UNI BARTARAF ETISH USULLARI - Ro‘ziqulova Muxlisa Ismat Qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada pedagoglardagi surunkali charchoq va stress, stressing alomatlari, sabab va oqibatlari, uni bartaraf etish uchun psixolog maslahat va tavsiyalari keltirilgan. Pedagog va psixologlar faoliyatda qo’llashlari mumkin.