AYOLLAR LIBOSLARINI TIKISHDA BOSQICHMA-BOSQICH AMALIY O‘QITISH METODIKASI - Shomirzayeva Dilnavoz Zokirovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Maqolada ayollar liboslarini tikishda bosqichma-bosqich amaliy o‘qitish metodikasi, uning pedagogik va amaliy ahamiyati tahlil qilinadi. Har bir texnologik bosqich o‘quvchilarning nazariy bilim va amaliy ko‘nikmalarini mustahkamlashga xizmat qiladi.