RUXIY SALOMATLIK-BUGUNGI DAVR TALABI - Maxmudova Robiyaxon Abdullayevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Sogʼlom turmush tarzi haqida soʼz borar ekan, bu atama, eng avvalo, sogʼliqni saqlash xodimlari faoliyati bilan bogʼliq tarzda tushuntiriladi. Аmmo, sogʼlom turmush tarzini shakllantirishda - tan va vujud, aql hamda idrok bevosita odamniki, unga bogʼliq boʼlgani uchun ham inson ruhiyati qonuniyatlari va sirlarini oʼrganuvchi fan boʼlmish psixologiyaning unga aloqasi bor.