KASBIY SOHADA MULOQOT MADANIYATINI SHAKLLANTIRISHDА ADABIYOTNING ROLI - Bo‘ronova Mohina Nurali qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Maqolada kasbiy sohada muloqot madaniyatini shakllantirishda adabiyotning roli ilmiy jihatdan tahlil qilinadi. Adabiyot orqali o‘quvchilar til madaniyati, nutq etikasi, ijodiy tafakkur va ijtimoiy qadriyatlarni shakllantiradilar. Maqolada samarali pedagogik metodlar, jumladan dialog, muhokama, loyiha ishlari va multimedia texnologiyalari orqali kasbiy kommunikatsiya ko‘nikmalarini rivojlantirish tavsiyalari keltirilgan.