BOSHLANGʻICH SINF O’QUVCHILARIDA XULQ-ATVOR MUAMMOLARI - Bektemirova Na'munaxon Abduvoxidovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida uchraydigan xulq-atvor muammolari, ularning kelib chiqish sabablari va psixologik-pedagogik yechimlari yoritiladi. Shuningdek, o‘quvchilarning ijtimoiy moslashuvi, emotsional rivoji va tarbiyaviy muhitning ahamiyati tahlil qilinadi.