O’ZBEKISTONDA XOR SAN’ATINI YANGI BOSQICHGA OLIB CHIQISH VA MAVJUD MUAMMOLARNI BARTARAF ETISH - Karimov Faxriddin (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bugungi kunda yurtimizdagi xor san’atini tutgan o’rni hamda bu ko’hna san’at turini diyorimiz bo’ylab yangi bosqichga olib chiqishda qo’llaniladigan chora tadbirlar va mavjud muammolarni bartaraf etishda butun Resublikadagi xor rahbarlariga yuklatilayotgan katta ma’suliyat, xor janrini yangi bosqichga olib chiqishdagi harakatlarni amalga oshirishga doir masalalar ko’tarilgan.