SANOAT KORXONALARIDA INVESTITSIYA SAMARADORLIGINI BAHOLASHNING KO‘P OMILLI INTEGRALLASHGAN MODELINI TAKOMILLASHTIRISH - Quvatova Gulzoda Faxriddin qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada sanoat korxonalarida investitsiya samaradorligini baholashning zamonaviy metodologik asoslari o‘rganilib, ko‘p omilli integrallashgan modelni takomillashtirish bo‘yicha ilmiy takliflar ishlab chiqiladi. Tadqiqotda investitsiya samaradorligiga ta’sir qiluvchi moliyaviy, ishlab chiqarish, innovatsion va tashqi makroiqtisodiy omillar tizimli ravishda tahlil qilinadi.