INTERNET-ZAMONAVIY HAYOTNING AJRALMAS QISMI - Babakulov Bekzod Mamatkulovich; Safarova Marjona Shermat qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANOTATSIYA Ushbu maqolada internetning zamonaviy jamiyat hayotidagi o‘rni, uning inson faoliyatiga ta’siri, ta’lim, aloqa, iqtisodiyot va madaniyat sohalaridagi ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, internetdan oqilona foydalanish, uning ijobiy va salbiy tomonlari, yoshlar tarbiyasi va axborot xavfsizligi masalalari haqida fikr yuritiladi. Internet bugungi kunda nafaqat axborot manbai, balki inson hayotining ajralmas qismiga aylangani asoslab beriladi.