YASHIL IQTISODIYOT: BARQAROR RIVOJLANISH SARI - Xidirova Maftuna Abdivaliyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yashil iqtisodiyotning mohiyati, uning barqaror rivojlanishni ta’minlashdagi o‘rni va global ekologik inqiroz sharoitida iqtisodiy o‘sishni saqlab qolish strategiyalari tahlil qilingan. Shuningdek, O‘zbekistonda yashil texnologiyalarni joriy etishning istiqbollari va iqtisodiy samaradorligi yoritilgan.