XOR JAMOASI FAOLIYATINI RIVOJLANTIRISH USLUBLARI - Barchinoy Xasanova (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada xor jamoasi faoliyatini samarali tashkil etish va rivojlantirish uslublari tahlil qilinadi. Xor mashg‘ulotlarini rejalashtirish, repertuar tanlash, vokal- texnik tayyorgarlik, dirijyorning roli hamda konsert amaliyotining ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, zamonaviy xor jamoalari faoliyatida uchraydigan muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari taklif etiladi.