MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA MAHALLA, OILA VA MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI HAMKORLIGI TASHKIL QILISH - Raximova Ulmanoy Raxmatullaevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar ta’lim-tarbiyasida mahalla, oila va maktabgacha ta’lim tashkiloti hamkorligi, maktabgacha ta’lim tashkiloti bilan maktabning o‘zaro hamkorligini tashkil etish quyidagi asosiy prinsiplarga haqida aytib o‘tilgan.