MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARINING MAQSAD VA VAZIFALARI, TA’LIM SAMARADORLIGI YUKSALTIRISH - Bekniyozova Manzura Jumabayevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tizimining maqsad va vazifalari va ta’lim tizimini yanda takomillashtirish haqida aytib o‘tilgan.